Wat zijn de goedkoopste waterontharders?

euro muntstukken

Waterontharders zijn flink aan de prijs. Wilt u zacht water en toch weinig geld uitgeven kijk dan eens in onderstaande lijst van de goedkoopste waterontharders.

Apic Melite: 600 euro

apic melite waterontharder
Apic Melite

Deze enorm goedkope waterontharder werkt op 230 Volt en heeft een onthardingscilinder van wel 12,5 liter. Het is een complete waterontkalker inclusief resthardheid regelaar. Met een zoutvoorraad van 25 kg hoeft u dit toestel maar om de paar maanden bij te vullen met onthardingszout

Apic Deimos: 770 euro

apic deimos waterontharder
Apic Deimos

Dit broertje van de Apic Melite heeft een zeer grote ionenwisselaar van 22 liter. Dit is handig wanneer u zeer hard water heeft of veel bewoners. Hij heeft een zoutvoorraad van 75 kg waardoor u hier heel lang geen omkijken naar heeft.

Delta Escalda: 949 euro

delta escalda waterontharder
Delta Escalda

De Delta Escalda is een waterontharder die werkt op waterdruk en heeft een onthardingscilinder van 3 liter. Daardoor is deze Delta Escalda waterontharder beperkt tot gebruik van 1 maximaal 2 personen.


Offerte service

Wilt u, gratis en zonder verplichtingen, een aantal op maat gesneden aanbiedingen ontvangen van waterontharders? Klik dan hier.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­